Vi startar strategiskt samarbete med Folkhem

ByggPartner och bostadsutvecklaren Folkhem inleder nu ett strategiskt samarbete kring två nya träprojekt i Stockholm och Sundbyberg.
De avtal som nu har tecknats av Folkhem och ByggPartner gäller samarbeten som inleds med att parterna tillsammans vidareutvecklar och bygger två bostadskvarter i massivträ, under projektnamnen Cederhusens andra kvarter samt Tree House.
Cederhusen ligger i Hagastaden och är Stockholms största massivträhusprojekt. Denna entreprenad, Cederhusens andra kvarter, består av två huskroppar i med totalt 134 bostadsrätter samt 4 lokaler. Husen blir upp till 13 våningar höga.
Tree House i Hallonbergen, Sundbyberg, blir två höga byggnader massivt trä med upp till nio våningar över mark. Totalt kommer kvarteret att rymma 141 moderna lägenheter i olika storlekar med smarta planlösningar.

Avsikten med de båda projektavtalen är att Folkhem efter inledande projekteringsfaser formellt under 2022 samt början av 2023 avropar respektive entreprenad för byggstart. Det sammantagna ordervärdet för båda entreprenaderna beräknas uppgå till cirka 500 Mkr.

Press

17 November, 2021

Delårsrapport ByggPartner jan-sep 2021

Högre omsättning och rörelsemarginal samt fortsatt expansion inom trähusbyggande.

16 November, 2021

ByggPartner och Folkhem startar strategiskt samarbete kring trähusbyggande

Byggentreprenören ByggPartner och bostadsutvecklaren Folkhem inleder nu ett strategiskt samarbete kring två nya träprojekt i Stockholm och Sundbyberg.

10 November, 2021

Inbjudan till presentation av ByggPartners rapport för tredje kvartalet och första nio månaderna 2021

ByggPartner, det renodlade byggföretaget som verkar i Stockholm, Mälardalen och Dalarna, bjuder in till telefonkonferens/audiocast den 17 november kl. 9.00.

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Sture Nilsson, VD

Telefon: 070-580 04 15

sture.nilsson@byggpartner.se