Spadtag för Hemlingborg

Det första spadtaget för Hemlingborg togs i gråväder fredagen den 4 december. På plats fanns representanter för Gavlegårdarna, Gavlefastigheter och ByggPartner. Spadandet gick enligt plan, med mullret från det redan pågående bygget i bakgrunden. När det cermoniella var avklarat bjöd Cramo på hamburgare från grillen. Nu fortsätter vi med grundläggningen, för att i början av nästa år inleda arbetet med att resa den stora trästommen.
– Allt går enligt plan! meddelar platschef Patrik Lilja.

 

På bilden ser vi Emma Björkenstam, ombud för Gavlefastigheter, Krister Olsson, projektledare för Gavlegårdarna samt ByggPartners entreprenadchef Johan Karlsson.

Press

30 December, 2020

ByggPartner bygger hyresrätter i massivträ med lantligt läge för Haneberg Säteri

I ett nyskapande projekt ska ByggPartner uppföra moderna bostäder i KL-trä på landsbygden söder om Eskilstuna. Haneberg Säteri är beställaren som vågar ta nya grepp.

30 December, 2020

ByggPartner och Gavlegårdarna i kontrakt om nya hyresrätter

Nu har ByggPartner och Gavlegårdarna tecknat kontrakt om ett nytt bostadsprojekt i Södra Hemlingby utanför Gävle. Projektet omfattar nyproduktion av 132 hyresrättslägenhe...

23 December, 2020

Specialfastigheter utnyttjar optionsavtal med ByggPartner

Specialfastigheter har valt att utnyttja optionen med ByggPartner på tre avtal gällande mindre entreprenader. Ramavtalet förlängs till sista oktober 2021.

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Fredrik Leo, VD

Telefon: 076-677 66 10

fredrik.leo@byggpartner.se