Genomtänkta, enkla och kostnadseffektiva bygglösningar, genomförda av kunniga och engagerade medarbetare. Det är vad du ska förvänta dig av ByggPartner. Vi är en renodlad byggare med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice, byggnadsställningar och fastighetsutveckling.

Pionjärer på partnering

ByggPartner är som allra bäst när vi får ta ett helhetsgrepp. Vår breda erfarenhet av samverkansprojekt gör oss särskilt kunniga inom partnering där vi jobbar ännu närmare kunden med stöd, råd och hög grad av transparens som resulterar i snabba, kostnadseffektiva och kundanpassade byggprojekt.

Läs mer

Entreprenad

Varmt välkommen att prata med oss om hur vi kan hjälpa till att förverkliga era projekt inom nyproduktioner, renovering och tillbyggnad och stambyten.

Läs mer

Snabb och effektiv byggservice

När det behövs mindre byggjobb, renoveringsinsatser eller akuta ärenden (t.ex. vattenskador och andra försäkringsärenden) får du snabb och effektiv hjälp av våra skickliga hantverkare, vana vid självständigt och kreativt arbete. Byggservice är en viktig del av ByggPartners erbjudande till industri, fastighetsbolag, kommuner, landsting och försäkringsbolag med flera och vi har servicekontor på flera orter.

Läs mer

Säkra byggnadsställningar

Vänligen kontakta vårt dotterbolag JUF Byggnadsställningar AB för mer information om ställningsentreprenader. JUF Byggnadsställningar AB i Borlänge har uppdrag i hela Sverige inom säkra byggnadsställningar, fallskydd och väderskydd. JUF servar kunder inom främst bygg och industri och har lång erfarenhet av event- och scenkonstruktioner. Bolaget är sedan 2001 ett dotterbolag till ByggPartner.

Läs mer

Fastighetsutveckling för trivsel och framtidstro

Vi utvecklar miljöer där människor bor, arbetar, går i skola, roar sig, leker och handlar. Det handlar om miljöer för trivsel, trygghet och framtidstro. Har du en tomt-, bostads- eller industrifastighet som du inte riktigt vet vad du ska göra med kan vi vara ett värdefullt bollplank. Vi hjälper till med kreativa idéer och lösningar, genom vårt omfattande nätverk kan vi hjälpa dig att hitta rätt köpare, förvaltare eller hyresgäst.