• Om Byggpartner

ByggPartner är ett renodlat byggföretag som verkar i Stockholm/Mälardalen och Dalarna. Vi erbjuder byggentreprenad, byggservice, fastighetsutveckling och ställningsentreprenad.

ByggPartner finns representerade i Borlänge, Avesta, Hedemora, Falun, Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi har cirka 440 medarbetare och omsatte drygt 1,6 miljarder kronor 2018. I Stockholm/Mälardalen är siktet inställt på fortsatt expansion och i Dalarna är vi ett av de marknadsledande byggföretagen. Grundaren Bo Olsson är huvudägare i ByggPartner.

En byggpartner med sunt förnuft

Det är vad vi lovar både våra kunder och oss själva. Det är så vi vill bli uppfattade. För oss handlar sunt förnuft om att vara okomplicerade och att hitta bra lösningar. Kort och gott ska det vara enkelt att jobba med oss. Sunt förnuft handlar också om långsiktig hållbarhet i våra uppdrag, men också för människan, ekonomin och miljön. Att jobba med oss – och hos oss – ska kännas som att arbeta med ett litet företag med självstyre och snabba, enkla beslutsvägar. Samtidigt har vi det stora företagets muskler, trygghet och djupa kompetens. ByggPartner vill erbjuda det bästa av två världar. SUNT binder hop våra löften med våra kärnvärden: Slagkraftiga Utvecklande Noggranna Trygga

Vår affärsidé

Vår affärsidé är den viktigaste byggstenen i företaget, som genomsyrar allt vi gör. Vår affärsidé – e3 Affärsidén bygger på de tre e:na; engagemang, enkelhet och effektivitet och lyder: "Med engagemang och enkla, genomtänkta lösningar effektiviserar vi byggprocessen."

Våra mål

Vår övergripande målsättning är att skapa bestående värden för våra kunder och aktieägare. Utöver det har ByggPartners styrelse och ledningsgrupp fastställt följande långsiktiga målsättningar för verksamheten: På våra geografiska marknader ska vi uppfattas som den främsta utmanaren till de börsnoterade byggbolagen. Bibehållen marknadsposition i Dalarna och en fortsatt tillväxt i Uppsala, Mälardalen och Stockholm. Bibehållen lönsamhet och fortsatta effektiviseringar av såväl administration som produktion.

Hälsan är viktig för oss

Vi har klara ambitioner och tydliga mål för hur vi ska behålla och utveckla hälsan hos våra medarbetare. Tillsammans med Previa Företagshälsovård genomför vi kontinuerliga hälsoundersökningar.

Historik

ByggPartner startade i Falun 1992 och har utvecklats från ett mindre byggserviceföretag till ett fullskaligt byggentreprenadsföretag med kompletterande byggservice och fastighetsutveckling. Via länken listar vi ett antal viktiga milstolpar i vår utveckling.

Läs mer