18 juni, 2019

Partnering väckte intresse vid kommunbesök

Vad som menas med partnering och hur det kan bidra till hållbarhet var ett av samtalsämnena när Borlänge kommun besökte ByggPartners huvudkontor i Borlänge. Från vänster: Helena Blom CFO för ByggPartner, Karin Örjes (C), Elina Brodén (MP), Ann-Louise Holmbom, HR-chef för ByggPartner och Angelica Ekholm, näringslivschef Borlänge kommun.

Hur partnering kan bidra till hållbarhet. Det var ett av samtalsämnena när Borlänge kommun nyligen besökte ByggPartner.

Vi hade nyligen nöjet att ta emot besök från Borlänge kommun, i form av Karin Örjes (C), Elina Brodén (MP) och Angelica Ekholm, näringslivschef. Besöket var en del av kommunens utåtriktade verksamhet mot näringslivet och syftar helt enkelt till att stärka relationerna mellan beslutsfattare och företag. ByggPartners representerades av Helena Blom, CFO, Ann-Louise Holmbom, HR-chef och Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig. Vi ser fram emot att utveckla dialogen med kommunen, som ett led i att förstärka ByggPartners roll som ett företag med stort engagemang i lokalsamhället.
– Det är alltid trevligt att få direktkontakt med kommunerna som vi jobbar med. Nu fick vi bland annat möjlighet att berätta om partnering som vår strategi för att uppnå hållbarhet och det väckte stort intresse, berättar Helena Blom, Chief Financial Officer på ByggPartner.