Nya hyresrätter färdiga efter lyckat partneringprojekt

Under december flyttade de första hyresgästerna in i Tjädern och en nöjd projektchef kan lämna över huset.
Hyreshuset, som kallas Tjädern efter kvartersnamnet, är Ludvikahems senaste projekt. Huset är byggt i partnering och omfattar 52 nya hyreslägenheter och en lokal. Bygget har av olika skäl dragit ut på tiden och projektchef Andreas Salmela är nöjd med att kunna lämna över ett färdigt hus till en lika nöjd kund.
– Vår partnering med Ludvikahem har fungerat bra. Trots förseningar har projektet blivit framgångsrikt, inte minst ekonomiskt, säger han. Byggnaden innehåller lägenheter i storleken 1–4 rum och kök och har både balkonger och loftgångar. Innergården har en avgränsad yta med grillplats, lekredskap och cykelförråd.

Press

30 December, 2020

ByggPartner bygger hyresrätter i massivträ med lantligt läge för Haneberg Säteri

I ett nyskapande projekt ska ByggPartner uppföra moderna bostäder i KL-trä på landsbygden söder om Eskilstuna. Haneberg Säteri är beställaren som vågar ta nya grepp.

30 December, 2020

ByggPartner och Gavlegårdarna i kontrakt om nya hyresrätter

Nu har ByggPartner och Gavlegårdarna tecknat kontrakt om ett nytt bostadsprojekt i Södra Hemlingby utanför Gävle. Projektet omfattar nyproduktion av 132 hyresrättslägenhe...

23 December, 2020

Specialfastigheter utnyttjar optionsavtal med ByggPartner

Specialfastigheter har valt att utnyttja optionen med ByggPartner på tre avtal gällande mindre entreprenader. Ramavtalet förlängs till sista oktober 2021.

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Fredrik Leo, VD

Telefon: 076-677 66 10

fredrik.leo@byggpartner.se