Nya entrén till Avesta lasarett är färdig

Nya huvudentrén till Avesta lasarett är färdig och invigd efter ett års byggtid. Teamet från ByggPartner har sedan hösten 2019 hjälpt Regionfastigheter med att skapa en mer tillgänglig, trygg och välkomnande ingång till lasarettet.

Entréhallen till lasarettet har fått en helt ny utformning med funktioner som är öppna och väl synliga. Den öppna planlösningen ska skapa en ökad trygghetskänsla och konsten som pryder väggarna ska bidra till välbefinnande. Det finns numera fler sittplatser för personer som väntar på färdtjänst och även sittplatser med avskildhet för den som behöver det.
Restaurangen har byggs om med en avskiljningsbar personaldel från besökandedelen. Dessutom har utomhusmiljön förbättrats, bland annat med bättre belysning. Ombyggnationen omfattar en yta på 630 kvadratmeter.

Press

14 Maj, 2021

ByggPartner bygger koldioxidneutrala Villazero med kvinnligt arbetslag

Ett husbygge som ska lyfta hållbarhet och jämställdhet. Det är tanken med koldioxidneutrala och Svanenmärkta Villazero, som ska byggas av ett helt kvinnligt arbetslag. By...

30 April, 2021

ByggPartner uppför 159 nya bostadsrätter för Åke Sundvall och Heba i Uppsala

ByggPartner har skrivit kontrakt med Åke Sundvall och Heba om ett nytt bostadsprojekt i Rosendal i utkanten av centrala Uppsala.

22 April, 2021

ByggPartner publicerar årsredovisning för 2020

ByggPartners årsredovisning för 2020 har idag publicerats på bolagets hemsida

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Fredrik Leo, VD

Telefon: 076-677 66 10

fredrik.leo@byggpartner.se