Nya entrén till Avesta lasarett är färdig

Nya huvudentrén till Avesta lasarett är färdig och invigd efter ett års byggtid. Teamet från ByggPartner har sedan hösten 2019 hjälpt Regionfastigheter med att skapa en mer tillgänglig, trygg och välkomnande ingång till lasarettet.

Entréhallen till lasarettet har fått en helt ny utformning med funktioner som är öppna och väl synliga. Den öppna planlösningen ska skapa en ökad trygghetskänsla och konsten som pryder väggarna ska bidra till välbefinnande. Det finns numera fler sittplatser för personer som väntar på färdtjänst och även sittplatser med avskildhet för den som behöver det.
Restaurangen har byggs om med en avskiljningsbar personaldel från besökandedelen. Dessutom har utomhusmiljön förbättrats, bland annat med bättre belysning. Ombyggnationen omfattar en yta på 630 kvadratmeter.

Press

15 September, 2020

ByggPartner har rekryterat ny CFO

Erik Foberg tillträder som ny CFO för ByggPartner den 1 januari 2021. Han är civilekonom och har en bakgrund från Corporate Finance med erfarenhet från ett flertal banker...

03 September, 2020

ByggPartners styrelse föreslår utdelning om drygt 39 miljoner kronor till aktieägarna dvs. 3,25 kronor per aktie

ByggPartners styrelse avser att föreslå utdelning på 3,25 kronor per aktie dvs. drygt 39 miljoner kronor till en extra bolagsstämma som kommer att hållas senast under okt...

20 Augusti, 2020

ByggPartner tecknar stort partneringavtal med Gavlefastigheter

ByggPartner har ingått kontrakt med Gavlefastigheter om att bygga skola, förskola, vårdboende och idrottshall i den nya stadsdelen Södra Hemlingby i Gävle.

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Fredrik Leo, VD

Telefon: 076-677 66 10

fredrik.leo@byggpartner.se