Nu börjar vi bygga i Södra Hemlingby

Nu är det dags att börja bygga det stora multifunktionella huset i Södra Hemlingby. Det senaste året har projekteringsarbetet pågått i partneringprojektet mellan Gavlefastigheter, Gavlegårdarna och ByggPartner och nu inleder vi byggfasen. Under ett och samma tak blir det vård- och omsorgsboende med 80 platser, en skola F-6, en förskola för 120 barn och en idrottshall. Byggnaden kommer att uppföras med en stomme i massivträ, vilket bland annat ska minimera projektets klimatpåverkan och ge bättre inomhusmiljö. Projektet genomförs i projektformen partnering och sker i en öppen dialogbaserad process mellan parterna och de olika kommunala verksamheterna.

 

Bilden visar Johan Karlsson, ByggPartner och Emma Björkenstam, Gavlefastigheter när de skriver kontrakt för byggfasen i det stora partneringprojektet i Södra Hemlingby.

Press

15 September, 2020

ByggPartner har rekryterat ny CFO

Erik Foberg tillträder som ny CFO för ByggPartner den 1 januari 2021. Han är civilekonom och har en bakgrund från Corporate Finance med erfarenhet från ett flertal banker...

03 September, 2020

ByggPartners styrelse föreslår utdelning om drygt 39 miljoner kronor till aktieägarna dvs. 3,25 kronor per aktie

ByggPartners styrelse avser att föreslå utdelning på 3,25 kronor per aktie dvs. drygt 39 miljoner kronor till en extra bolagsstämma som kommer att hållas senast under okt...

20 Augusti, 2020

ByggPartner tecknar stort partneringavtal med Gavlefastigheter

ByggPartner har ingått kontrakt med Gavlefastigheter om att bygga skola, förskola, vårdboende och idrottshall i den nya stadsdelen Södra Hemlingby i Gävle.

Se fler pressmeddelanden hos Cision

Kontakt

Kommunikation och marknadsföring

Jakob Falkerby, kommunikationsansvarig

Telefon: 070-345 13 16

jakob.falkerby@byggpartner.se

Presskontakt

Fredrik Leo, VD

Telefon: 076-677 66 10

fredrik.leo@byggpartner.se