• En riktig byggare

Vår entreprenadverksamhet utgör mer än 80 procent av ByggPartners totala verksamhet. Vi genomför projekt inom bostad, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter.

Sunda projekt

ByggPartners entreprenadverksamhet gör jobb i stora delar av Mellansverige, både nyproduktioner och renovering. Vi har bred kompetens men jobbar allra helst med entreprenader inom vissa segment. Det är projekt som lever upp till våra kriterier för vad som är sunt. Med sunda projekt menar vi projekt som är miljösmarta, ekonomiskt hållbara, som gynnar lokalsamhället och ett större antal människor. Vi strävar efter att utveckla sunda stråk i alla våra projekt, oavsett om det är bostäder, handel, industri, kontor eller offentliga byggnader.

Egna yrkesarbetare

Det lag som utför jobbet på byggarbetsplatsen är alltid sammansatt för att gynna alla inblandande parter så mycket som möjligt. Vi skapar en grupp som dels har mycket gemensamt, dels olika kompetenser som kompletterar varandra i spets och bredd. Viktigt är att bemanna ett projekt med ett lag som har jobbat ihop tidigare, så att de kan använda sina gemensamma erfarenheter och effektivisera processen. Vi har cirka 300 egna yrkesarbetare. Det innebär att de flesta som jobbar ute på byggena är anställda av ByggPartner och lever upp till våra krav kring duglighet, säkerhet och kvalitet. De underentreprenörer som utför jobb åt oss väljs med omsorg och är helst återkommande och för oss välkända firmor.

"Det är bättre att vara partners än skilda parter..."

Åpromenaden är inte bara Uppsalahems största projekt sedan miljonprogrammets dagar. Det är också Uppsalahems fjärde partneringprojekt med ByggPartner.

Läs mer

Viksjö vårdboende - ett miljöbygge i guldklass

Utvecklingen går mot att allt fler byggnader miljöklassas. När Järfälla kommun skulle bygga äldreboendet i Viksjö var ett krav att det skulle uppfylla miljöklass guld. Nu står boendet klart och hyresgästerna har flyttat in.

Läs mer

Byggentreprenad

Vi är ett renodlat byggföretag med en komplett, beslutsmässig organisation och ett arbetssätt baserat på erfarenhet, nyfikenhet och drivkraft.

Sture Nilsson, VD

Växel:

Ring oss för offertförfrågan

0243-55 95 00

Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa dig med? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.

    Genom att använda detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt integritetspolicyn