• Lokal byggservice

Inom byggservice tar vi oss an mindre projekt, både nybyggnation och renovering, ofta via långsiktiga ramavtal med offentliga och privata fastighetsägare samt projekt inom byggnadsvård.

Rörliga och mångsidiga hantverkare

ByggPartner byggservice drivs lokalt i Dalarna med ett flertal lokalkontor runt om i länet. Vi har ramavtal med offentliga och privata fastighetsbolag, åtgärdar försäkringsskador åt försäkringsbolag samt tar hand om eftermarknaden för entreprenadverksamheten. Vårt arbetssätt gör att vi ofta har mycket långa kundrelationer. Vårt team på byggservice genomför även mindre entreprenader där verksamheten drivs från servicebilar. Ett uppdrag för byggservice kan vara att löpande sköta underhåll, eller att genomföra ett planerat byte av exempelvis dörrar. I stort sett allt inom renovering, underhåll och mindre entreprenader.

Hälleskogsbrännan

Hälleskogsbrännan är en del av det område som drabbades av den stora skogsbranden i Västmanland sommaren 2014. Här kan den intresserade studera landskapet från ovan, ByggPartner har på uppdrag av Länsstyrelsen bland annat byggt ett 13 meter högt utsiktstorn.

Läs mer

Alf Lilletofte,
Arbetschef Byggservice

076-677 43 37 alf.lilletofte@byggpartner.se

Byggservice

"Med kundens behov i fokus utför våra kunniga hantverkare alla typer av byggarbeten"

Alf Lilletofte

Växel:

Ring oss för offertförfrågan.

0243-55 95 00

Offertförfrågan

Vad kan vi hjälpa dig med? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Genom att använda detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter enligt integritetspolicyn